Corsetterie en lingerie

Voor iedere outfit

en iedere vrouw.

CORSETTERIE EN LINGERIE VOOR IEDERE OUTFIT EN IEDERE VROUW

Lingerie Lineos in Gent heeft corsetterie en lingerie voor iedere vrouw. Welke outfit je ook wil dragen, welk doel u ook nastreeft.


HAAL HET BESTE UIT JEZELF

Om er op je beste uit te zien, moet je beginnen bij degelijke en mooie lingerie. Lingerie die past bij je lichaam, bij je kleding, bij je activiteit. Lingerie ook die aangenaam is om dragen, want lingerie bedekt de gevoelige delen van je lichaam.


Vrouwen die zich goed voelen en er goed uit zien, dat is wat wij willen voor onze klanten. Wij willen je helpen er mooi en aantrekkelijk uit te zien, in alle comfort.


HET GEPASTE AANBOD

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij iedere vrouw kunnen helpen op weg naar de juiste maat en het juiste model. De lingerie en corsetten die passen bij jouw borsten, jouw lichaam, jouw kleding, jouw stijl, jouw persoonlijkheid.

In satijn, kant, zijde.


In ons assortiment vind je een ruime keuze aan sexy lingerie van diverse kwalitatieve merken, corrigerend ondergoed, push-up BH’s, hipsters, strings, ... Ook voor grotere maten.


In onze winkel in Gent staan we je bij met alle advies en kan je in een discrete sfeer passen. Heb je nu al vragen, contacteer ons.
Onze nieuwe modellen vind je op op deze pagina.

I.D.SARRIERI